string(23) "muziek-joseph-huber-usa" Muziek: Joseph Huber (USA)

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziek: Joseph Huber (USA)

zaterdag 14 oktober 2017 21:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Cafe Buitenlust aan de Pioniersstraat 1 in Landhorst.

De singer/songwriter en multi-instrumentalist Joseph Huber ken je wellicht van de .357 String Band ; een band die ondanks zijn abrupte einde toch steeds meer aandacht krijgt . Niet zo gek want dit ensemble heeft een aanzienlijke invloed binnen het alternatieve country en bluegrass-genre.
Huber heeft zich solo verder ontwikkeld en heeft nu zijn eigen begeleidingsband. Hij weet zijn publiek te roeren met soms dansbare, vrolijke fiddle-nummers, dan weer met echte `songwriter liedjes´. Voorspelbaar is zijn muziek in ieder geval niet. Hij blijft niet continu trouw aan traditionele country en bluegrass en zoekt de grenzen op van het gehele roots spectrum.

Onlangs bracht hij zijn vierde album uit ; The suffering Stage , die hoog in de alternatieve americana hitlijsten in de USA tercht kwam. Drie jaar geleden stond Joseph al een keer solo in Cafe Buitenlust , nu neemt hij mee , Eston Bennett op upright bass en Jason Loveall op fiddle. Zelf neemt Joseph de zang voor zijn rekening en speelt op gitaar, mondharmonica en drumt op zijn `good ol samsonite ´koffer!
Het beloofd weer een gezellige avond te worden met mooie muziek .
Inkom aan de deur : 7.50 euro

Website:
www.partycentrumbuitenlust.nl 

14/10/2017 Van: 21.30 Tot: 24.00
Cafe Buitenlust Landhorst