string(31) "openluchtfilm-captain-fantastic" Openluchtfilm; Captain Fantastic

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Openluchtfilm; Captain Fantastic

zaterdag 26 augustus 2017 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Openluchtvoorstelling in Grave

Traditiegetrouw houdt het Filmcafé Grave aan het einde van de zomer een gratis openluchtvoorstelling. Dit jaar wordt de openluchtvoorstelling gehouden op zaterdag 26 augustus a.s. op de Markt/Hoofdwagt in Grave. Aanvang plm. 21.00 uur (zodra het donker genoeg is). De film die vertoond wordt is CAPTAIN FANTASTIC.

Openluchtvoorstelling
De toegang is gratis. Bezoekers kunnen gebruik maken van de aanwezige horecaterrassen. Maar ook mag men zelf een stoel meenemen als men dat liever doet. Bij slecht weer verschuift de voorstelling naar zaterdag 2 september. Of de voorstelling op zaterdag 26 augustus doorgaat, kan het publiek diezelfde dag uiterlijk om 18.00 uur lezen op www.filmcafegrave.nl.

CAPTAIN FANTASTIC
De film die we gaan vertonen is CAPTAIN FANTASTIC, een drama/comedy over een vader (Ben Viggo) en zijn zes kinderen die hij opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest. In deze prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft hij zijn ideale wereld, zijn paradijsje, geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Wanneer hij echter hoort dat zijn vrouw, die eerst maanden in een ziekenhuis verbleef, is overleden, trekt hij met zijn kinderen de boze bewoonde wereld in om zijn vrouw te beschermen tegen de burgerlijke begrafenis die haar ouders voor ogen hebben. Wat volgt is een vaak erg grappige, tegendraadse film waarin tegen veel heilige huisjes wordt geschopt. Bovendien worden rake vragen gesteld over ouderschap, opvoeding en de huidige consumptiemaatschappij.