string(30) "summmertime-blues-in-nierstown" SumMmertime; Blues in Nierstown

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

SumMmertime; Blues in Nierstown

zaterdag 12 augustus 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Tommy Schnellerband en The Moonlights

Tijdens de Summmertimezaterdag op 12 augustus verandert hartje Gennep met de legendarische Tommy Schnellerband in bluesstadje Nierstown. Vanaf 14.00 uur kan men op de Markt voor het 400 jaar oude stadhuis genieten van deze band. In de avonduren is het podium voor het populaire duo uit Groesbeek The Moonlights.

Tommy Schnellerband 

De vermaarde Tommy Schnellerband heeft opgetreden door heel Europa en is nu zaterdag te gast in Gennep.
De band heeft gemusiceerd met artiesten van naam en faam onder wie Larry Garner, Ron Williams en Henrik Freischlader. Het liefst staat Tommy Schneller met zijn eigen band op het podium en brengt zijn eigen nummers voor het voetlicht. Soul, funk en blues en een vleugje jazz met improvisatie, dat zijn de muziekstijlen die uit zijn hart zijn gegrepen. Met zijn saxofoonspel en zijn imponerende stem brengt hij zijn publiek in vervoering. De band bestaat naast Tommy Schneller uit de bandleden Jens Filser (gitaar, zang), Gregory Barrett (keyboard, zang), Gary Winters (trompet, bugel), Dieter Kuhlmann (trombone), Bernhard Weichinger (slagwerk) en Maik Reishaus (bas).

The Moonlights
Voor het avondprogramma staat het bekende Groesbeekse duo The Moonlights op het podium. De afgelopen 25 jaar hebben zij een respectabel repertoire opgebouwd van Nederlands- en Duitstalige liedjes. Aangevuld met 'gouwe ouwe', hits uit de discotijd en de top 40 en u begrijpt het al, een optreden van The Moonlights is altijd feest. Vanaf 20.00 uur staat dit Groesbeekse duo op de Markt op het podium en de toegang is zoals vanouds helemaal gratis.

Voor meer info kijk op www.summmertimegennep.com