string(59) "amsterdam-kleinkunst-festival--in-theater-de-weijer-boxmeer" Amsterdam Kleinkunst festival - in Theater de Weijer Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Amsterdam Kleinkunst festival - in Theater de Weijer Boxmeer

zaterdag 4 november 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Finalistentournee 2017
'Neem plaats op het pluche en ontdek als eerste hét talent van de toekomst!'

Dat dit festival een succesvolle kweekvijver voor kleinkunst- en cabarettalenten kan zijn, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Louise Korthals, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Stefano Keizers waren finalist tijdens eerdere edities.   Het AKF biedt kleinkunst- en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Na een intensieve voorselectie, een landelijke try-outtournee, Ramses Shaffy Masterclasses, de halve finales in Theater Bellevue én de grote finale in De Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival tijdens de finalistentournee dé finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2017. Deze drie talenten hebben bewezen thuis te horen op het podium en zijn er klaar voor heel Nederland te veroveren. Maak kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers en zie op één avond maar liefst drie voorstellingen!

26-11-2017
Entree: €8,50
Aanvang: 15:00
Info en kaarten

P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919.

Meer theater, muziek, films, en evenementen:
www.deweijer.nl/agenda