string(16) "muziek-in-de-mas" Muziek in de Maïs

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziek in de Maïs

zaterdag 19 augustus 2017 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


En net als vorige jaren met het inmiddels overbekende 'Muziek in de Maïs', op de even bekende plaats in het maïsveld in Haps. 

Opbrengst weer naar verenigingen in de regio

Kiwanisclub Land van Cuijk gaat ook dit jaar diverse verenigingen in onze regio financieel de helpende hand toesteken.
En net als vorige jaren met het inmiddels overbekende 'Muziek in de Maïs', op de even bekende plaats in het maïsveld in Haps.
Laat je fantasie weer de vrije loop en stel je eens voor dat je op het grasveld staat, omringd door drie meter hoge maïs. Onder de sterrenhemel en lekker beschut door die metershoge groene muur van maïsplanten. De vertrouwde formule, maar uiteraard zijn er wel weer wat verassingen in petto.

Met weer een andere band: LIJN 7.
Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat zorgt er voor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste nummer overspringt. Daar staan ze: de mannen van LIJN 7.
Er is geen locatie waar de band geen diepe indruk achterlaten.
Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia... je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.
En als de band even op adem moet komen neemt DJ Nikolaï het even over.
'Professioneel", 'allround', 'complete hysterie'. Het is een aantal termen die van toepassing is op het werk van DJ Nikolaï.
Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen heeft DJ Nikolaï zich weten te ontwikkelen tot een allrounder pur sang. In zijn muziekcollectie vind je als gevolg daarvan een brede verzameling terug. Van de lekkerste dance-classics tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolaï is dan ook van alle markten thuis.

En natuurlijk niet te vergeten: de sportieve wedstrijd waarmee de verenigingen in onze regio de clubkas weer kunnen spekken. Blijf zo lang mogelijk aan de maïsstengel hangen en je club verdient 200 tot 1.000 euro. Met deelnemende verenigingen uit o.a. Cuijk, Haps, St.-Anthonis, Beers en Mill.
De maïsstengelhangwedstrijd begint om 19.30 uur.

Kaartverkoop via de website www.muziekindemais.nl
Zaterdagavond 19 augustus 2017, Muziek in de Maïs. Save the date!