string(45) "peter-en-de-wolf-in-openluchttheater-overloon" Peter en de wolf in Openluchttheater Overloon

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Peter en de wolf in Openluchttheater Overloon

woensdag 2 augustus 2017 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Openluchttheater in Overloon aan het Museumpark 1 in Overloon. 

Op woensdag 2 augustus om 14.30 uur is de interactieve en muzikale voorstelling ‘Peter en de wolf’ te zien in het Openluchttheater in Overloon.
‘Peter en de wolf’ is een eigentijdse versie van het bekende muzikale sprookje van Sergej Prokofjev, geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Prachtige muziek, humor en poëtische momenten wisselen elkaar af. Mirjam van den Boogaard vertelt en speelt het stuk op theatrale wijze en Izak Boom illustreert dit muzikaal sprookje op tal van instrumenten, variërend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo.
Het verhaal: Peter woont met zijn opa aan de rand van het bos. Van zijn opa mag Peter niet buiten het hek spelen. Er zijn gevaarlijke dieren in het bos. Maar Peter is eigenwijs en helemaal niet bang. Op een mooie dag speelt hij, ondanks opa’s waarschuwingen, met zijn dierenvriendjes buiten het tuinhek. Dan verschijnt er een grote wolf die achter ze aankomt…

Kaarten en meer informatie
De voorstelling Peter en de wolf vindt plaats op woensdag 2 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig.

Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.

Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.