string(22) "-induologue-blue-skies" InDuologue ‘Blue Skies’

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

InDuologue ‘Blue Skies’

zondag 28 januari 2018 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 Bij Huistheater de Steenakker

InDuologue is een gedurfde muzikale dialoog tussen de meisjesachtige stem van de Griekse Alexandra Lerta en de diepe contrabas klanken van de eveneens uit Griekenland afkomstige Vasilis Stefanopoulos.
Vocalen en een contrabas, gebaseerd op bestaande tracks en ‘jazz standards’. En een opvallend mooi, gevoelig eigen repertoire van hun nieuwe CD ‘Blue Skies’.

Vasilis was eerder in De Steenakker en maakte een memorabele indruk met de eveneens tot de verbeelding sprekende wereldband Ti An Guis.
InDuologue is een intiem gesprek tussen uitsluitend contrabas en zang. Met hier en daar een enkele aanvulling op gitaar, klokkenspel of duimpiano. Het geoefende spel van Stefanopoulos is van een hoog niveau en hij verrijkt zijn sound door plukken en drummen op de klankkast van zijn instrument. Met zorgvuldig ingezette loops creëert hij het geluid als van een orkest.

Alexandra Lerta weet met haar loepzuivere, hoge stem een sfeer te maken die levenslustig jong, avontuurlijk, prikkelend zwoel, serieus en dan weer verstild is. Daarmee weet ze in afstemming met het bas spel een eenheid te maken. Ieder lied vormt ze tot een gesprek met een betekenis die je tot nadenken stemt. Betoverend mooi!

Na afloop nazit met Griekse olijven en huisgemaakte soep.
Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)

Kijk voor meer informatie op:
www.induologue.com

Meer over de Steenakker?
www.desteenakker.nl

advertentie