string(19) "-joia-living-it-now" Joia ‘Living It Now’

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Joia ‘Living It Now’

zondag 12 november 2017 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Huistheater de Steenakker

JOIA staat voor powerpop met een flamboyante twist. Eind vorig jaar speelde de Rotterdamse zangeres samen met haar band in Paradiso in de finale van de Grote Prijs Van Nederland. Nu presenteert zij haar waanzinnige nieuwe album ‘Living It Now’, door het magazine Music Maker gewaardeerd met vijf sterren.

Een ontwapenend grapje is snel gemaakt op het podium, maar zodra ze een nummer inzet met een stem die doet denken aan Fiona Apple is ze bloedserieus. “De liefde is groter dan hoe we die in deze tijd leven.” Een zangeres met een boodschap. Alhoewel haar nummers je meenemen op een golf van tijdloze nostalgia, zal de oplettende luisteraar telkens opnieuw verrast worden door de contrastrijke keuzes in de speelse arrangementen.
JOIA studeerde af met een 9 aan Codarts, releasde haar eerste videoclip Silver Plate in de Doelen, maakte de mini-documentaire ‘Anders anders’, schitterde in Paradiso als finalist van de Grote Prijs van Nederland 2016 en in de grote prijs van Rotterdam in 2017, speelde op de opening van CS Rotterdam voor koning Willem-Alexander, in het programma Virus op Radio 4 (met Giel Beelen) en was finalist in de Music Matters Award.
Joia is geboren in Boxtel. Een talent om trots op te zijn in de regio! Kom, maak kennis en laat je in vervoering brengen door haar muziek en zangstem.

Na afloop sfeervolle nazit met hartverwarmende soep.
Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 17,50 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)

Kijk voor meer informatie op:
joiamusic.nl

Meer over de Steenakker?
www.desteenakker.nl