string(31) "zing-dan-solo-chantal-en-rieany" Zing dan +solo Chantal en Rieany

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Zing dan +solo Chantal en Rieany

zondag 29 oktober 2017 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Huisttheater de Steenakker

‘Leven in nieuwe en goeie ouwe tijd’

ZING DAN, Dorinde van den Bergh, Hélèn Franke en Rieany Janssen
SOLO Chantal Wessels
VUURVAST Rieany Janssen
Vijf talenten van de Amsterdamse theaterschool Studio Selma Susanna geven acte de présence, waaronder twee artiesten uit de onze eigen regio.

ZING DAN
Drie kwartier genieten van drie zangeressen die je meenemen naar de schatkamer van het Nederlandse lied. Dorinde, Helen en Rieany brengen een ode aan liedjes van de nieuwe en goeie oude tijd.
Piano: Peter Kann

Pauze
Solovoorstelling van Chantal Wessels uit Heumen, zangeres van o.a. Boston Tea party, die tot vorig jaar ook studeerde aan Studio Selma Susanna, brengt na de pauze een verrassende solo.

Vuurvast Rieany Janssen
Rieany Janssen, afkomstig uit Melbourne Australië, werd zo’n beetje zingend geboren. Jaren geleden streek ze in Rijkevoort neer en zingen bleef ze volop. Al heel lang kriebelde het om meer met het theater vak te gaan doen. In haar solo Vuurvast laat ze zien waarom.
Loop je het vuur uit je sloffen voor anderen of ga je door het vuur voor jezelf? Allebei natuurlijk. Want een beetje vrouw kan en doet alles en nog het liefst tegelijk ook. Rieany draait er haar hand niet voor om. In deze solo zingt, danst, mantelzorgt en denktankt ze de vlam in de pan.
Na afloop sfeervolle nazit met huisgemaakte Zondagse soep.

Aanvang: 16.00 uur
Toegangsprijs: € 15,00 (inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren)
Meer weten?
www.desteenakker.nl