string(27) "basiscursus-mandala-tekenen" Basiscursus mandala tekenen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Basiscursus mandala tekenen

woensdag 13 september 2017 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In 't Helder aan de Helderseweg 31 in Overloon. 

Door Mia Tielen-Poels in ’t Helder - Overloon

Mandala tekenen brengt je in het hier en nu. Je beleeft plezier aan de vormen en kleuren die voortvloeien uit je potlood. Hierdoor brengt mandala tekenen harmonie, ontspanning en hernieuwde energie in je leven.

Tijdens de basiscursus mandala tekenen, maak je kennis met de principes van mandala. De basiscursus bestaat uit zes lessen met een heldere opbouw. Elke les heeft zijn eigen thema. Hierdoor leer je je eigen mandala’s ontwerpen en tekenen. Zelfs in de eerste les teken je al je eigen persoonlijke, bijzondere mandala!

Je leert tijdens de basiscursus materiaalgebruik, mandalaverdelingen maken; kleurtechnieken; vormen en lijnen en de betekenis hiervan; geometrie (vierkant, rechthoek, driehoek en cirkel); spiegelen.

De zes lessen van deze cursus worden telkens op woensdagavond gegeven, om de twee weken op de volgende data: 13 en 27 september, 11 en 25 oktober, 8 en 22 november. Tijden: 19.30 – 22.00 uur.

De locatie van de lessen is Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31 in Overloon.

De kosten bedragen € 90,- per persoon. Dit is voor zes lessen incl. koffie/thee met iets lekkers en materiaal tijdens de les.

Om je in te schrijven of voor meer informatie kun je contact opnemen met Mia Tielen-Poels via telefoon of e-mail. Telefoonnummer: 06-12094029 E-mail: info@miatielen-poels.nl

Meer informatie kunt u ook vinden op www.miatielen-poels.nl en facebook.com/miahartinnerlijkekracht

advertentie