string(28) "nuffe-tantes-eenuf-is-eenuf-" Nuffe Tantes- Eenuf is eenuf

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Nuffe Tantes- Eenuf is eenuf

zondag 7 januari 2018 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Nuffe Tantes | zondag 7 januari | 14.00 uur |  €11,00 | muziektheater | Cultureel Centrum Myllesweerd Kerkstraat 3 Mill

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf? Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune. Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad.
Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze grote moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars alle klanten bij ze wegkaapt. Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van, “Eenuf is eenuf!”

Gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen & Tony Neef, steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: Durf te kiezen voor wat je écht wil! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes.

Bestel nu!
advertentie