string(26) "ash-wilson-uk-bij-roepaen-" Ash Wilson (UK) bij Roepaen

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Ash Wilson (UK) bij Roepaen

zondag 1 oktober 2017 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Ash Wilson | zondag 1 oktober | 16.00 | €15,50 | Blues concert | Roepaen Kleefseweg 9 Ottersum 

Zes keer per jaar presenteert Roepaen 'Blues @ Roepaen'. Een zondag middag vol gitaarmuziek, met de beste blues bands van eigen bodem en internationaal talent! Deze maand: de Britse gitarist Ash Wilson.

Ash Wilson is een van Engeland's meest begenadigde vocalisten, gitaristen en songwriters uit de hedendaagse moderne blues. Al op jonge leeftijd was Ash een zeer talentvolle gitarist en tourde hij onder meer met Walter Trout, Mountain, Doctor Feelgood en The Animals. Met zijn band 'The Melt' won hij al op zeventienjarige leeftijd een Blues in Brittain award waarmee zijn talent écht erkend wordt. Een must see voor fans van Muddy Waters, Son House, Eric Clapton en Albert King.

Na het avontuur met 'The Melt' sloot Ash zich in 2014 aan bij de Sean Webster Band. Als rhytm en lead gitarist speelde hij tal van shows met de band, en was hij te zien en horen op het zeer positief ontvangen album 'See it Through'. Hierna volgde nog een uitstapje naar Jesse Davey's Big Blues Band waarna hij in 2016 begon aan het schrijven van zijn debuut album 'Broken Machine'.

Op zijn debuut album werkt Ash naast zijn broer Phil Wilson ook samen met bekende muzikanten als Roger Inniss (Chaka Khan, Laurence Jones), keybord speler Bob Fridzema (King King, Dana Fuchs), en 'very special guest' gitarist Jesse Davey (The Hoax). Dit wordt wederom een fantastische middag!

Bestel nu!