string(69) "paulien-cornelisse--try-out-in-theater-de-weijer-boxmeer-uitverkocht-" Paulien Cornelisse - Try Out in Theater de Weijer Boxmeer (UITVERKOCHT)

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Paulien Cornelisse - Try Out in Theater de Weijer Boxmeer (UITVERKOCHT)

vrijdag 8 september 2017 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers?

In haar vierde voorstelling, ‘Om mij moverende redenen’, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’.

08-09-2017
Entree: €19.50
Aanvang: 20:15
Info en kaarten

P.S. In combinatie met een kaartje voor een film-, muziek- of theatervoorstelling krijg je een mooie korting in ons restaurant De Heerlijkheid, vanaf 2 gangen: €24,95. Het theatermenu is enkel telefonisch te reserveren via 0485-574919.

Meer theater, muziek, films, en evenementen:
www.deweijer.nl/agenda