string(43) "gezellige-dansavond-met-de-formatie-utklikt" Gezellige (dans)avond met de formatie Utklikt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Gezellige (dans)avond met de formatie Utklikt

zaterdag 17 juni 2017 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill. 

Zaterdagavond 17 juni staat de formatie Utklikt bij café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 in Mill. Dit uiterst muzikale duo bestaande uit Leo Josemanders en Jos Driessen zal die avond de meest uiteenlopende dansmuziek live spelen. Geen zin in dansen? Gezellige buurten kan natuurlijk ook. Aanvang 20.00 uur en de toegang bedraagt 4,00 euro.

Utklikt
Leo Josemanders en Jos Driessen uit Mill zijn geen onbekende in de muziekwereld. Al vele decennia zijn zij actief in de muziek. Zij maakten deel uit van diverse bands maar doen ook solo de nodige optredens. Maar samen muziek maken en elkaar muzikaal uitdagen is nog leuker, Dat is dan ook te horen en zien als Leo en Jos als formatie Utklikt op het podium staan. Dat was bijvoorbeeld tijdens de Millse kermis te horen. Op dit optreden kwamen zoveel leuke reacties dat zij besloten dit vaker te gaan doen.

Dansavond

Vandaar dat er op zaterdagavond 17 juni een dansavond is georganiseerd bij café zaal Royal in Mill. Naast dansen is gezellig buurten en gewoon lekker luisteren naar Utklikt er uiteraard ook mogelijk. Maar gezien het brede repertoire van de heren muzikanten zal helemaal stil zitten niet meevallen. Zo komen deze avond de Foxtrot, Tango, Rumba en vele andere ritmes voorbij. Maar ook Line Dance, de Cumbia, Freese, Sirtaki en ook de Veleta, Polka, en andere oude dansen staan die avond op het repertoire.

Toegang
Het start zaterdagavond allemaal vanaf 20.00 uur en de toegang is 4,00 euro. Meer weten over de activiteiten in en rond café Royal? Like de Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl