string(17) "wim-daniels-boekt" Wim Daniëls Boekt

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wim Daniƫls Boekt

zondag 21 mei 2017 19:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Weijer aan de Raetsingel in Boxmeer. 

De laatste editie van Wim Daniëls Boekt is dit seizoen op de zondagavond van 21 mei. De bekende Brabantse schrijver, cabaretier en columnist spreekt wederom met drie schrijvers die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste literaire werk en dat doet hij - zoals we van Wim gewend zijn -met kennis van zaken, humor en flair.
De auteurs die deze keer aanschuiven bij Wim zijn zeker niet de minste: Marja Pruis (Groene Amsterdammer), Bert Wagendorp (o.a. bekend van Ventoux) en René Dings.
Marja Pruis zal komen vertellen over haar boek ‘zachte riten’, waarmee ze afgelopen week net naast de Libris Literatuurprijs greep.

Bert Wagendorp is er met zijn nieuwe roman 'Masser Brock' over journalistiek, het boek is ontzettend goed ontvangen: 'Een spannende en verbijsterende roman waarin de lezer aan het denken wordt gezet over fake news, manipulatie van de feiten en de rol van de huidige journalistiek in de wereld.' (**** De Morgen).
Ten slotte zal René Dings het hebben 'Over straatnamen met name'. Zoals hij 't zelf zegt: 'Ik ben dol op geschiedenis, op taal en op zinloze feitjes. Die drie dingen komen samen in de wereld van de straatnamen. En daar schrijf ik over.

De avond begint om 19:00 uur met de muzikale inloop, verzorgd door Rinel van Venrooij en gitarist Natcho Ashram. Wim Daniëls en de auteurs starten het gesprek om 19:30 uur.

Het programma is een samenwerking tussen De Weijer, Biblioplus en boekhandel Van Dinter, de entree is €8,50.  

www.deweijer.nl