string(20) "slokop-festival-2017" Slokop Festival 2017

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Slokop Festival 2017

zaterdag 29 juli 2017 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het centrum van Landhorst. 

Slokop is het jaarlijkse gratis muziekfestival in Landhorst zonder kul en beleving ; gewoon bier, friet en vette muziek !
Ook dit jaar heeft de organisatie weer een mooi en divers programma in elkaar gezet.

Om 17.00 uur wordt er afgetrapt door Revolver. Lennard en Sil uit Gemert en Gijs uit Landhorst brengen met hun nog jonge band classic rock covers met uitstapjes naar andere genres.

Velcro Fly is een strakke stoner rock band uit Oss en hebben al een keer met hun eigen nummers op het podium van cafe Buitenlust gestaan .
Dan is het de beurt aan Joe Buck Yourself !
Deze rauwe hillbilly uit Kentucky USA speelde gitaar bij The Legendary Shack Schakers en bas bij Hank Williams III , maar hij kan ook in z'n eentje een geweldige show geven. Joe Buck is een explosief vat vol Hellbilly Punkrock en he's ready to explode! ANTiSEEN meets Merle Haggard !

The Freeborn Brothers, een waanzinnige poolse band met blazers , tilt gypsy roots naar de next level. Ze brengen chaos , ze brengen je plezier en nemen je mee naar hun wereld waar een gypsyhart samengaat met Americanfolk, waar melodie en energie een hogere betekenis hebben. The Freeborn Brothers komen op Slokop om je verlichting te geven in deze harde tijden, om een glimlach op je gezicht te zetten en je te laten zweten. Flink zweten!

Afsluiter op het buitenpodium is Ritn Ditn.
Opzwepende dialect rock 'n roll . Eigen nummers verweven met stampende covers. Wouter, Frits , Edwin en Hans schrijven eigen teksten in Veluw's dialect. Dit in combinatie met bekende covers blijkt een perfecte formule te zijn! Pompende beats,stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse Rock 'n Roll machine . Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn Rock 'n Roll !

Voor wie dan nog op zijn benen kan staan is er een afterparty in Cafe Buitenlust met de Veldhovense Metalband M-Pire , meebrullen met covers van Metallica , Slayer , Iron Maiden , Megadeth , enz, enz,
Slokop 2017 een gezellig gratis no nonsense festival in het centrum van Landhorst !

Website:
www.facebook.com/slokopfestival 

29/07/2017 Van: 17.00 Tot: 0.00
Landhorst