string(27) "atelierdag-en-benefietlunch" Atelierdag en benefietlunch

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Atelierdag en benefietlunch

zondag 21 mei 2017 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op Kasteel Tongelaar aan de Tongelaar 12 in Mill. 

Zondag 21 mei ben je tussen 10 en 17 uur welkom bij 39 plattelandsbedrijven in het land van Cuijk.
5 Plattelandsrondjes bieden je een dag volop cultuur, historie, activiteiten en gastvrijheid.

t Broek en Raamvallei route
Kasteel Tongelaar ligt aan de 't Broek en Raamvallei route (± 34,8 KM) tussen knooppunt 20 en 48. Misschien wel de leukste route met biggetjes knuffelen op de Valkhoeve, genieten van 'de Kuilen', taartjes proeven bij 'Onder de Kersenboom", Ierse muziek luisteren op Landgoed de Barendonk, schaapjes kijken bij de Nieuwenhof of de Atelierdag bezoeken op Tongelaar.

Atelierdag
Alle deelnemende kunstenaars van de expositie 'FABELS' zijn 21 mei aanwezig tijdens een Atelierdag. Een geweldige kans om deze kunstenaars aan het werk te zien, om vragen te stellen of om de expositie te bekijken tijdens een mini-rondleiding van de makers zelf. De kunstenaars die deelnemen aan de expositie ‘FABELS’ werken allemaal in verschillende disciplines. Met één gemene deler; de fantasierijke, mysterieuze droomwereld. Kunstenaars Marjolein Starreveld, IGOR, Leonie Wijs en Teis Albers nemen je daar graag in mee deze dag.

Forza4 Neia en Siem
Zondag 21 mei vindt er ook een benefietlunch en veiling plaats in the Barn van Kasteel Tongelaar door Forza4 Neia en Siem. De totale opbrengst van deze dag gaat naar de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte. Kasteel Tongelaar zal aanvullend 10% van de dagopbrengst doneren aan dit goede doel. Aanmelden voor de veiling of benefietlunch kan hier: www.veiling4forza.nl

Op www.onsplattelandsrondje.nl kun je alle routes downloaden en zien welke bedrijven open zijn die dag.
Download de fietsroute hier: http://www.onsplattelandsrondje.nl/broek-en-raamvallei-route

De expositie FABELS is nog tot juni 2017 te zien in Kasteel Tongelaar in Mill. Openingstijden: elke zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur. Toegang gratis.

www.kasteeltongelaar.nl
Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill
Let op: bij autonavigatie ‘Hoogedijk’ invoeren.
Parkeren op de grote parkeerplaats vóór de slagbomen.