string(23) "inschrijven-kuukse-kwis" Inschrijven Kuukse Kwis

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Inschrijven Kuukse Kwis

zondag 24 september 2017 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij café tapperij Kansas aan de Kerkstraat 6 in Cuijk.

Cuijk krijgt een eigen dorps quiz.
Voor iedereen en héél Cuijk

Het doel van de ‘Kuukse Kwis’ is om inwoners van de gemeente Cuijk een onvergetelijke en gezellige winteravond te bezorgen. Deze Kuukse Kwis zal gehouden worden op zaterdagavond 18 november. Het is een spel waarbij in teamverband een vragenlijst ingevuld moet worden. Veel vragen hebben op de een of andere manier betrekking op 'iets Cuijks' maar ook algemene vragen zullen in het quizboek staan. Het quizboek zal bestaan uit 10 hoofdstukken met zo’n 20 vragen per hoofdstuk. Op zondag 24 september zal er een feestelijke inschrijfmiddag plaatsvinden in Café-Tapperij Kansas aan de kerkstraat 6 in Cuijk van 14:00 tot 18:00 uur. De inschrijfmiddag zal muzikaal opgeluisterd worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team.

De samenstelling van een team is natuurlijk van wezenlijk belang bij het beantwoorden van de vragen. In het quizboek zijn hoofdstukken over ‘Cuijk 2017’ en over ‘Mooi Oud Cuijk’. Maar ook hoofdstukken over sport en muziek. Niet alleen over Cuijkse artiesten of sporters, maar ook algemene vragen zullen opgenomen worden in het Quizboek. De Kuukse Kwis start op zaterdag 18 november met het ophalen van het Kwisboek in Café-Tapperij Kansan tussen 18:00 en 18:30 uur. Het Kwisboek kan per hoofdstuk verdeeld worden onder de teamleden op het adres van de teamleider.

De Kuukse Kwis is een initiatief van dansschool- en zaalhouder Hans Verhoeven. Het organisatieteam bestaat verder uit Corrie Giesbers, Regy van der Laan , Debby Poels, Jos Janssen, Cees Kaaij, Pieter Smits en Arjan Broekmans. De uitslag zal bekend gemaakt worden op de feestelijke prijsuitreiking op zaterdagavond 9 december in Zaal Verhoeven aan de stationsstraat 33 in Cuijk. Deze avond zal muzikaal opgeluisterd worden door Johnny Romein, bekend als ‘De Vrolijke Koster’. Naast het prijzengeld mag het winnende team zich een jaarlang ‘Slimste Van Kuuk’ noemen. Er zal een donatie worden gedaan aan een Cuijks goed doel. Het bedrag en het Cuijkse goede doel zullen tijdens de prijsuitreiking bekend worden gemaakt. Belangrijk is om nu een team samen te gaan stellen voor deze eerste echte Kuukse Kwis!

Website:
www.kuuksekwis.nl 

24/09/2017 Van: 14.00 Tot: 18.00
café tapperij Kansas kerkstraat 6 Cuijk