Deel dit evenement ‹ Terug naar agenda-overzicht

Erfgoedfair Generaal de Bonskazerne in Velp

zaterdag 20 mei 2017 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Als liefhebber van oude industriecomplexen, jaren ’30 woningen, landhuizen, kerken en ander erfgoed kunt u uw hart ophalen op de Erfgoedfair.

Op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing tonen diverse bedrijven wat zij u kunnen bieden. Van traditioneel vakmanschap en oude bouwmaterialen tot interieur. In combinatie met rondleidingen, thematische lezingen, live muziek en een verrassend cateringaanbod beleeft u een informatieve en gezellige dag uit.
De Erfgoedfair vindt twee keer in het jaar plaats. Op een buitenlocatie in het voorjaar en een binnenlocatie in het najaar.

Bezoekers

Locatie: Generaal de Bonskazerne, Velp
Een bijzonder inspirerende erfgoedlocatie in Velp: de Generaal de Bonskazerne. Het militair gebouwencomplex uit 1939 is een rijksmonument in expressionistische stijl en moest destijds plaats bieden aan 1200 militairen. Tegenwoordig liggen de mogelijkheden van het complex nog open, maar is het in ieder geval een locatie met een rijke historie.

Prijzen
Volwassenen: € 12,50 (voorverkoop € 9,50)
Kinderen t/m 17 jaar gratis entree.

Wat mag ik verwachten?
De fair wordt bezocht door bewoners, beheerders en liefhebbers van erfgoed. Dit erfgoed kunnen kenmerkende grachtenpanden of stadsgezichten zijn, maar ook landhuizen, boerderijen of industrieel erfgoed. Wonen in een historisch pand is bijzonder en brengt specifieke vragen met zich mee. Op de Erfgoedfair vindt de bezoeker informatie en inspiratie van specialisten die thuis zijn in historie, onderhoud en restauratie.

Zaterdag 20 mei 2017 van 10:00 – 16:00 uur 
Generaal de Bonsweg 1 Velp
erfgoedfair.nladvertentie