Deel dit artikel ‹ Terug

Programma Muziekpark 2016 bekend!

Geplaatst op: vrijdag 20 mei 2016


Het programma voor Muziekpark op zaterdag 13 augustus 2016 is bekend. Voor het programma van de bands is na een moeilijke selectieronde van meer dan 20 aanmeldingen dan gelukt een mooi elftal aan eenmalige odes samen te stellen. Ook is het andere podium, waar de dansbaarheid centraal staat, voorzien van een prachtig programma. Muziekpark wordt weer prehistorisch genieten!




ONE TIME TRIBUTES ANNO 2016

Op het grote podium in het Weijerpark zullen dit jaar tributes, door puur lokale bands, worden gebracht aan de volgende bands: U2, Nine Inch Nails, Crosby Stills Nash & Young,  Rancid, Blur, The White Stripes, Bonnie Raitt, ,Them Crooked Vultures, Steve Miller Band, Seasick Steve én Lynyrd Skynyrd. De hele dag weer goed voorzien dus. Binnenkort meer info, beeld en geluid over wie, wat en wanneer.


DANSEN DANSEN DANSEN

Verscholen achter groen in een mooie enclave in de andere hoek van het park vind je het tweede podium. De acts die hier de hele dag sfeer zullen brengen in erg uiteenlopende stijlen zijn eveneens bekend. Niemand minder dan: Will Oirson, Lövestad, Olaf Stuut (live), Polynation, Maask, Cool Rule, Dunne Boef en Gwandoya. Binnenkort doen we nog meer over dit programma uit de doeken en zorgen we voor begeleidend materiaal om compleet je zinnen te kunnen zetten op een dagje beleven bij Muziekpark 2016.


Het zomerse festival Muziekpark vindt weer plaats op zaterdag 13 augustus 2016. Over 2 weken organiseert Muziekpark ook een geheel eigen podium, drie dagen lang, op het festival Mandala in de Wanroijse Bergen in samenwerking met festivalgiganten Extrema. De geheel nieuwe website, gevuld met entertainment en achtergrondinformatie, zal zo spoedig mogelijk haar deuren openen: www.muziekpark.nl