Deel dit artikel ‹ Terug

Symphonica in Sporto: Voetbal & Schiettoernooi op 14 mei in Vierlingsbeek

Geplaatst op: maandag 4 mei 2015


Op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) zal er een spectaculair nieuw toernooi gehouden worden in Vierlingsbeek. In het kader van Symphonica in Sporto organiseren voetbalvereniging Volharding en St. Anthonius & St. Nicolaasgilde op die dag een Voetbal-en-Schiet-Toernooi. Op een gezellige manier een hele dag met elkaar bezig zijn, dat is waar het deze dag om draait.

Er zal in teams van 7 tegen 7 gevoetbald worden. Opvallende voorwaarde hierbij is dat er minimaal 1 dame en minimaal 1 iemand uit de leeftijdsgroep < 16 jaar of > 49 jaar in het veld moet staan. Als 1 van hen scoort telt het doelpunt dubbel! Het gaat om het plezier en de ontspanning, gezelligheid voor jong en oud; slidings zijn deze dag dus niet toegestaan.

Tussendoor zullen de teamleden ook hun kwaliteiten op de schietbaan moeten etaleren. Met kruisbogen zal geschoten worden en ook hiermee valt een beker te winnen. Elk team moet bovendien ook sjoelen, en ook hier geldt dat er ontspanning is voor jong en oud.

Vanaf 9:15 begint de dag. Alle deelnemers en supporters samen zullen gezamenlijk ontbijten (dit is inbegrepen bij het inschrijfgeld van €12,- per team). Tijdens het ontbijt zal de loting verricht worden, zodat iedereen kan zien wie de tegenstanders van die dag zullen zijn. Vervolgens krijgt men een gezamenlijke warming up onder begeleiding van een sportinstructeur. Hier zullen het aantal deelnemers worden geteld voor het scorebord van Symphonica in Sporto wat bij de kerk in Vierlingsbeek staat. Daarna kunnen de wedstrijden beginnen. Tijdens de gehele dag zal Malibu Sound zorgen voor een lekker stukje muziek. Voor de kleintjes is er een springkussen. Zowel op het veld, langs het veld als op het terras zal het een mooie dag worden. Aanmelden is mogelijk tot zaterdag 9 mei via: symphonicainsporto@gmail.com

Zie voor meer info over dit spectaculaire toernooi: http://www.rkvv-volharding.nl