Deel dit artikel ‹ Terug

Het Verrassende PlatteLand van Cuijk breidt verder uit!

Geplaatst op: donderdag 8 januari 2015


Boertel De Lamperse Hei Wanroij is 50e lid!  

Het jubileumjaar (15-jarig bestaan) is nog maar net afgesloten of Het Verrassende PlatteLand van Cuijk heeft alweer een nieuwe mijlpaal te vieren. De Vereniging mag in 2015 een recordaantal van 9 nieuwe leden verwelkomen. Daarmee gaat het ledental van de vereniging naar 57 leden.

 De nieuwe leden zijn zeer divers van aard te weten: De Meerstoel in Sambeek, Appelfris in Stevensbeek, Boertel de Lampersehei Wanroij, het Roozenhuys in Haps, Boomkwekerij Marcel Heiming in Beugen, Liefkeshoek in Katwijk, Altiedalgewild in Mill, Forelvisvijver de Uitkomst in Vortum Mullem en Oele tons Gasterij in Ledeacker.

In 2014 telde het Verrassende PlatteLand van Cuijk, een samenwerkingsverband van kleinschalige ondernemers in de groene ruimte in het Land van Cuijk, heeft zichzelf als doel gesteld het promoten van het (platte)Land van Cuijk, 49 leden. Kijk op www.plattelandvancuijk.nl/bedrijven voor meer informatie over deze bedrijven en de huidige leden.  

50e lid van de vereniging
De inschrijving van Boertel de Lamperse Hei in Wanroij was, op de kop af, het 50e lidmaatschap. Op 8 januari besloot een delegatie van het bestuur in alle vroegte de Familie van den Broek hiermee te verrassen en hen een leuk aandenken en een, door de Vereniging ontwikkeld, Land van Cuijk-pakket aan te bieden.