Deel dit artikel ‹ Terug

Boerenbruidspaar Mill verschijnt na Prinsenreceptie

Geplaatst op: vrijdag 31 oktober 2014


Zoals onlangs al aangekondigd, krijgt de Boerenbruiloft in Mill een vernieuwde aanpak. Een van de belangrijkste wijzigingen is het moment van verschijning. Het Boerenpaar zal namelijk net als het Jongkerpaar direct na de Prinsenreceptie op zaterdagavond 29 november verschijnen. Ook zal het Boerenpaar, net als het Jongkerpaar, regelmatig het Prinsenpaar vergezellen tijdens het carnavalsseizoen zoals bij recepties. Want net als het Prinsenpaar en het Jongkerpaar, maakt het Boerenpaar deel uit van het gezelschap wat samen met de Jeugdprins, Jeugdprinses en Nar(rin) en alle Gèrme carnaval in Mill tot een groot feest zal maken.

Tijdens carnavalsmaandag (16 februari) zal Boer Ties en Boerin Anna weliswaar in de onecht worden verbonden, maar pas op  carnavalsdinsdagavond zal het huwelijk ontbonden worden. Dit tijdens de sluiting van carnaval 2015 in Grandcafé ?t Centrum. De trouwerij op carnavalsmaandagmiddag zal om 13.11 uur niet meer in het gemeentehuis of Myllesweerd gebeuren, maar in Grandcafé zalen ?t Lagerhuis. Daar is vervolgens ook de receptie, het boerenbal met live muziek en om 18.00 uur een buffet waaraan iedereen (tegen een kleine
vergoeding) deel kan nemen. Het is nog steeds een boerenbruiloft, maar boerenkleding is voor gasten uiteraard niet verplicht.

En wie het Boerenbruidspaar 2014 ? 2015 zal zijn? Dat ziet u op zaterdagavond 29 november in de Theaterzaal van Myllesweerd, direct na de
Prinsenreceptie die om 19.11 uur van start gaat. Zeker is dat Boer Ties en Boerin Anna nu al staan te trappelen van ongeduld om net als het Jongkerpaar te verschijnen. Want ja, alle 2 deze paren zijn ondertussen gevraagd en hebben ja gezegd!

Meer weten? Like de Facebookpagina?s van het Boerenpaar Mill, het Jongkerpaar en de pagina van ?t Gèrmelaand. Zie ook www.germelaand.nl.