Motel Koolen
Velp (Grave)

Motel Koolen

Midden in het Bourgondische Brabant, aan de oude rijksweg van Nijmegen naar ’s Hertogenbosch, even buiten de schilderachtige vestingstad Grave, ligt Motel Koolen in het kerkdorpje Velp. Het motel is te vinden aan de rand van een parkachtig bos, omgeven door schitterend aangelegde tuinen. 

Ons hotel beschikt over twee luxueuze ingerichte kamers met kitchenette douche toilet en televisie, en zes comfortabele ingerichte tweepersoonskamers met douche toilet en televisie. Tevens beschikken wij over een luxe bruidskamer. Al onze kamers bevinden zich op de begaande grond en hebben een eigen voordeur. Er is eigen parkeergelegenheid en gratis internet.

Wie er eens op uit wil voor fietstochten, wandelingen of uitstapjes kan in de omgeving zijn hart ophalen. Velp herbergt een oud kerkje uit de tiende eeuw, waar regelmatig concerten en exposities gehouden worden. Bezienswaardig zijn ook het voormalige klooster van de ‘Rode nonnen’ en het nog steeds in gebruik zijnde Kapucijnenklooster met een bijzonder altaar uit 1645. De landelijke omgeving straalt een verademende rust uit.

Wij hebben een breed assortiment aan fiets-, wandel-, skate- en kanoroutes voor u klaar liggen! 

Motel Koolen
Tolschestraat 1
5363TB Velp (Grave)