Buitenboel Brabant
Holthees

Buitenboel Brabant

Welkom!
Tijdens uw vakantie buiten in bad naar de sterren kijken! Dat kan bij Buitenboel Brabant. Samen met uw familie of vrienden een heerlijk weekend of weekje doorbrengen in onze gezellige boerderijkamers of een Finse Kota. Alles wat u hoeft te doen is genieten, wij zorgen voor een prettig verblijf! 

Kota’s
Onze Finse Kota's de Vallmo (klaproos), de Klint (korenbloem) en de Klover (klaver) staan voor u klaar! Alledrie zijn ze ingericht als comfortabel vakantieverblijf voor vier personen en zeer compleet, voorzien van alle gemak en centrale verwarming. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer met wastafel, toilet en douche. In de tussenkamer bevinden zich 2 éénpersoons bedden. Iedere kota beschikt over een eigen keuken en priveterras met hottub. 

Bed & Breakfast in een luxe kota
Bij beschikbaarheid verhuren wij onze kota's ook voor 1 nacht. Heerlijk en luxueus relaxen in een knusse kota. Laat u als B&B gast verwennen met een uitgebreid ontbijt en kom helemaal bij in uw eigen hottub. 

De boerderij/groepsaccommodatie
Met een groep tot en met veertien volwassen* bent u welkom in onze gezellige boerderij-kamers. De twee gezellige twee á drie persoonskamers beschikken elk over een eigen badkamer met douche en toilet. De ruime familiekamer voor zes tot negen personen beschikt over twee douches, een antiek diep bad en toiletten. 
Tevens heeft u als groep de beschikking over het ruime deel, waar u met elkaar in een sfeervolle inrichting kunt verblijven. En u kunt gebruik maken van de zeer compleet ingerichte boerenkeuken. Vanuit de keuken loopt u een ruime buitenplaats tegemoet, waar u de mogelijkheid heeft te bbq-en of in de hot-tub of sauna te stappen!
De groepsaccomodatie is te huur voor een weekend of een week.

*bent u met meer dan veertien personen dan is het altijd mogelijk de groepsruimte en de kota's tegelijk te reserveren.
Vanzelfsprekend zijn onze kamers bij beschikbaarheid ook afzonderlijk te huur als B&B. Uw ontbijt wordt dan voor u verzorgd.

Mini camping  
Onze minicamping is zeer rustig en landelijk gelegen, net buiten het dorpje Holthees. Achter de minicamping bevinden zich de akkers en kijkt u uit over aardappels of mais, net wat de boeren dit jaar willen oogsten.
Op onze minicamping kunt u terecht met uw caravan of (trekkers)tent. Uw auto kunt u na het afkoppelen parkeren op de hiervoor geschikte parkeerplaats naast het kampeerterrein. 
Wij beschikken over een nette sanitairunit met vier toiletten, twee douches en wastafels voor heren en twee douches en wastafels voor dames. Buiten bevindt zich een overdekte afwasplaats en een stortplaats voor uw chemisch toilet. 
In de kantine met het gezellige terras kunt u terecht voor een klein hapje en een drankje. Hier staan ook de wasmachine en de droger. In overleg kunt u van onze diepvriezer gebruik maken.   Daarnaast is het mogelijk om te verblijven in onze Rapido. Een originele klapcaravan uit het einde van de jaren zestig, compleet met teakhouten klapkastjes en oranje gebloemde gordijnen. Onze Rapido beschikt over vier slaapplaatsen en is te huur vanaf 1 nacht. Ideaal dus voor de (Pieterpad)wandelaars! Verblijft u in de Rapido dan kunt u gebruik maken van de sanitairunit op de minicamping.

Zo ziet u maar bij Buitenboel zijn er echt een boel mogelijkheden om buiten te verblijven. Neem een kijkje op onze site of kom gerust een langs!

Buitenboel Brabant
Sleijbergweg 1
5824 A Holthees