Boutique hotel Brass 29
Cuijk

Boutique hotel Brass 29

In het hartje van het robuuste dorp Cuijk met stadse allure is er een prachtige nieuw hotel bijgekomen. Namelijk: Brass.29, waar je zeven dagen in de week welkom bent! Je verblijft er pal tegenover de Schouwburg, vlakbij het Kerkplein en op 1 minuut loopafstand van de prachtige Maas.

BRASS.29 
Brass is een kleinschalig boutique hotel waar je ook terecht kunt voor een heerlijk ontbijt en lunch en waar je met een heerlijke koffie- en wijnbar met gemak een avondje kunt vertoeven. 
Bij de koffie, heerlijke thee, goede wijn, speciaal biertje of cocktail kun je diverse lekkere combinaties krijgen, zowel zoet als hartig.

In hun Proeflokaal werken ze met uitsluitend verse en voornamelijk echte streekproducten van het seizoen uit het Land van Cuijk. Bekijk hier de menukaart! 

Boutique Hotel Cuijk
BRASS is een kleinschalig hotel in Cuijk met 8 luxe kamers, met ieder een eigen sfeer en identiteit en van alle moderne gemakken voorzien. Voor gasten die langer willen blijven zijn er ook suites met een kitchenette en entresol. Sowieso doen de twee eigenaressen en hun enthousiaste team er alles aan hun gasten optimaal te laten genieten. Ontbijtje op bed? Speciale wensen? Vraag hen gerust naar alle mogelijkheden.

High wine en meer...
Ook voor een verrassende high tea, high wine of borrel kun je hier terecht. De dames van BRASS 29 zijn continu aan het kijken naar de mogelijkheden om het 'in de watten leggen' als kunst te verheffen. Hierbij werken zij graag samen met andere gedreven vakmensen uit de regio. 

Voor arrangementen, events, informatie & inspiratie check de website!

Boutique hotel Brass 29
Grotestraat 29
5431 DH Cuijk