Deel dit artikel ‹ Terug

Mooie donatie Van Soest aan Stichting Leergeld

Geplaatst op: donderdag 23 december 2021


Door de herindeling moet ook Karel van Soest, burgemeester van Boxmeer afscheid nemen van zijn gemeente. Karel heeft samen met zijn vrouw Mieke van Soest Leergeld Land van Cuijk uitgekozen als goed doel om een donatie te doen voor zijn afscheid.

Onder tromgeroffel van de secretaresse maakte Hennie, bestuurslid van Stichting Leergeld Land van Cuijk het bedrag bekend door het op een bord te schrijven.

Het binnengekomen bedrag was € 3.886,- en werd spontaan door burgemeester van Soest verhoogd naar een mooi afgerond bedrag van € 4.000,--.

Daarna werd het bord in de hal van het gemeentehuis geplaatst zodat iedereen het kan aanschouwen. Stichting Leergeld is hen en daarmee iedereen die een donatie heeft gedaan erg dankbaar. Want donaties zijn welkom, maar de naamsbekendheid ook absoluut. Want het grootste doel van Stichting Leergeld is alle kinderen bereiken die de steun kunnen gebruiken. Dus ben jij of ken jij iemand met geldzorgen? Bekijk onze website en kijk wat wij kunnen doen! Want dat is misschien meer dan je denkt!


www.leergeldlandvancuijk.nl