Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe directie Van der Valk Hotel Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 21 december 2021


Vanaf januari 2022 zullen Fred en Arda van der Valk (derde generatie) afscheid nemen van Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen. Martin Luiten en Lotte van den Elsen (vierde

generatie) vormen vanaf 2022 de nieuwe directie van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen. Van der Valk Hotel Cuijk is ruim 20 jaar geleden opgebouwd door Fred en Arda. Zij hebben het hotel met passie en oog voor de regio jaren geleid. Zij geven het stokje nu door aan de volgende generatie. Martin en Lotte vormden voorheen de directie van Van der Valk Hotel Hildesheim. Zij verruilden Duitsland voor het landelijke hotel in het Land van Cuijk.

Martin en Lotte zijn enthousiast over deze nieuwe uitdaging. “Het is een groot hotel in een mooie, groene omgeving die verrassend veel te bieden heeft. Fred en Arda hebben hier echt een prachtige zaak opgebouwd.” De komende jaren zullen Fred en Arda nog wel actief zijn in hun wijngaard Terra Ceuclum naast het hotel.

Het hotel is met de komst van 8 nieuwe suites, de uitbreiding met de live-cooking en renovatie van het terras is al flink vernieuwd de afgelopen jaren. We willen blijven vernieuwen maar we gaan eerst het hotel, de mensen en de regio beter leren kennen, zodat we vervolgens stapsgewijs verder kunnen ontwikkelen. We willen ervoor zorgen dat deze plek goed blijft aansluiten bij de regio. De prettige, familiaire sfeer die er heerst blijft uiteraard behouden.”