Deel dit artikel ‹ Terug

Nidum, house of inspiration is geopend

Geplaatst op: donderdag 9 december 2021


Eind november vond het feestelijke openingsweekend in Nidum plaats. Na bijna twee jaar renoveren en verbouwen gingen de deuren open van het monumentale Arsenaal in Grave.

 

Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Onder een dak komen diverse shops en showrooms samen. Van plinten tot vloeren, van verlichting tot sanitair, van koffie tot wijn en van design (tuin)meubelen tot bedden. Iedere partner biedt een bijdrage aan een mooier en prettiger leven.

 

Ovum zorgt voor de culinaire beleving. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag en serveert zowel een heerlijke lunch en diner als koffie met taart en een borrel.

Naast dat Nidum een bron van inspiratie is op het gebied van interieur en design, kan men ook kennismaken met moderne kunstwerken van onder andere Micky Hoogendijk, Carina Wagenaar, Wendy Buiter, Ans de Kruyf en Chris Tap.

Naast de wisselende exposities zullen zowel Nidum als Ovum diverse evenementen gaan organiseren.

 

Begin volgend jaar wordt Nidum Boetiekhotel toegevoegd aan de beleving. De zes kamers worden door verschillende interieurontwerpers ingericht en bieden gasten de gelegenheid om in een monument te overnachten.

 

Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur. Bekijk de partners en de actuele agenda op nidum.nl.


Fotocredits: MNQUIJEN.NL