Deel dit artikel ‹ Terug

Webinar ‘Vitale Veerkracht in veranderende tijden’

Geplaatst op: woensdag 7 april 2021


Deze nieuwe werkelijkheid is soms om moedeloos van te worden. En daar kun je behoorlijk van balen. Maar, je bent niet alleen. Velen van ons ervaren - in meer of mindere mate- angst, onzekerheid, stress en negatieve gedachten.
Daarom organiseert BiblioPlus in samenwerking met Marij Naarding van de Aanvonk Company op woensdagavond 14 april het inspiratie webinar ‘Vitale Veerkracht in veranderende tijden - ontwikkel angst/stress naar persoonlijke kracht’.

Het webinar is bedoeld om je positieve energie te geven, een hart onder de riem te steken en te inspireren met goede moed door te gaan,
Het biedt steun, kennis en inzicht om een aantal breinprocessen beter te begrijpen, te kunnen plaatsen en om ‘fijner in je vel’ te zitten. Het levert je tips op om direct te gebruiken in je werk en je persoonlijk leven.
Gun jezelf deze sessie. Je hebt meer invloed op hoe je je voelt dan je beseft! Deelname is gratis. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Een dag voor het webinar ontvang je een link om deel te nemen. 

Aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda
Webinar ‘Vitale Veerkracht in veranderende tijden, woensdag14 april van 19.30 uur tot 20.30 uur.
www.biblioplus.nl