Deel dit artikel ‹ Terug

GEANNULEERD : Coronaproof single-event in het Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 25 september 2020


Hello You start met het organiseren van coronaproof single events in het Land van Cuijk. Op zaterdagavond 31 oktober zal de eerste editie plaatsvinden in Beugen bij Gasterij Onder de Panne.

Ilse Yanta van Hello You vertelt: “In deze gekke tijden van corona komen we met zijn allen minder buiten de deur. En voor singles is het daarom lastiger om nieuwe mensen te ontmoeten. Met de feestdagen en de winter in aantocht is de behoefte naar gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen groter geworden. Wij willen dat met Hello You op een leuke, veilige en sfeervolle manier faciliteren. En zo ver ik weet zijn we de enige in het Land van Cuijk die dit doen.”

Ellen Bloemen vervolgt: Wij hebben een concept bedacht waarbij singles coronaproof en laagdrempelig nieuwe mensen kunnen ontmoeten. We organiseren namelijk een gezellige avond met leuke activiteiten bij het kampvuur bij Gasterij Onder de Panne. De locatie zal sfeervol zijn aangekleed met lampjes, fakkels en zitjes met warme dekens. Ik zie het al helemaal voor me hoe iedereen geniet van warme choco of gluhwein en geroosterde marshmellows, terwijl je op een leuke en gemakkelijke manier in contact komt met nieuwe mensen. De avond is voor ons geslaagd als mensen die in hun eentje komen een gezellige tijd hebben met andere singles. Als hieruit nieuwe vriendschappen en relaties ontstaan zou dat een mooie bonus zijn.”

Zin gekregen in een compleet verzorgde avond inclusief hapjes, drankjes en entertainment, meld je dan aan via: helloyouevents