Deel dit artikel ‹ Terug

Anne's fight for life!

Geplaatst op: donderdag 20 augustus 2020


Anne van Dijk, ook wel eens de Dieuwertje Blok van Boxmeer genoemd vanwege haar inzet en band met Sinterklaas, is ziek. Heel ziek. Zo ziek dat het euthanasie traject al was ingezet. Na een opstapeling van onbeschrijfelijk veel, verschillende en onbekende aandoeningen bleek er wonder boven wonder ineens toch een diagnose én een behandelplan te bestaan.

Alleen wordt de ingreep die Anne nodig heeft enkel uitgevoerd in Barcelona. Daarvoor zal zij zes weken naar Spanje moeten en is er veel geld nodig. 130.000 euro. Anne is inmiddels over de helft, maar ze is er nog niet. Er moet nog steeds heel veel geld binnenkomen.
Gelukkig ontstaan er veel mooie acties variërend van een veiling van gesigneerd t-shirt van NEC tot aan een fotoshoot en van boeken tot schilderijen.

We lichten er een paar uit: Armbandje voor Anne’s fight for life. Marianne van Boekholt en Marion Reefs hebben een hele lieve actie bedacht. Zij hebben speciaal voor Anne’s fight for life een prachtig armbandje ontworpen. De volledige opbrengst van deze armbandjes wordt gedoneerd aan Anne’s fight for life. De prijs van dit armbandje is €2,50 en is verkrijgbaar bij Ictoria, in Boxmeer. De armbandjes kunnen ook worden opgestuurd. 

Wat dacht je van een weekendje weg voor Anne? Dit kan bij vakantiebijmeeussen !
De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan Anne’s fight for Life. Bied mee op een weekend in een volledig verzorgde 6-persoons bungalow type Molendal in Plasmolen (Rijk van Nijmegen). Hier kun je bieden!

Schraven Mode uit Sint Hubert doneert een deel van iedere online bestelling. Zo doneert ook Jet Hendriks een percentage van haar interieuradvies. 
Bij Jan Linders en de Albert Heijn kun je jouw statiegeld doneren aan Anne. Maar ook bijvoorbeeld een cursus eerste hulp aan baby’s en kinderen bij Safety First Land van Cuijk!
Maar zelfs wanneer je een biertje drinkt bij Pub Esser kun je wat achterlaten in de pot of koop eens voor jezelf of een ander de speciale chocolaatjes van Rembrandt!

Help je mee? Door iets te doneren, gebruik te maken van een leuke actie of misschien zelf een actie te verzinnen? Kijk voor het hele verhaal op www.derollendeblogger.nl en hier voor alles acties ! 

Let's fight for Anne!