Deel dit artikel ‹ Terug

Pip & Pelle Show in Openluchttheater Overloon 26 juli

Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017


Op woensdag 26 juli om 14.30 uur wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door de Pip & Pelle met hun voorstelling ‘De inspecteur komt!’. Een grappige voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ojee, de Inspecteur komt langs! Er is paniek in de tent! Meneer Pruim heeft Pip & Pelle opgebeld met de mededeling dat hij naar de Pip & Pelle Show komt kijken. Deze zure inspecteur komt kijken of de show wel leuk genoeg is. Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken! Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten.. Maar of dat nu allemaal zo'n goed idee is...?
Vorig jaar traden Pip & Pelle op in het Openluchttheater met de komische voorstelling ‘Circus Pip & Pelle’. Ze hebben een eigen tv-serie en inmiddels ook een eigen YouTube-kanaal.

Kaarten en meer informatie
Circus Pip & Pelle vindt plaats op woensdag 26 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig.

Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.

Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.