Deel dit artikel ‹ Terug

Zaterdag 13 mei in Theater Myllesweerd: LOS Muziektheater - Vast

Geplaatst op: maandag 24 april 2017


Er staat dit seizoen nog 1 theatershow op het programma van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Dat is op zaterdagavond 13 mei een humoristische en muzikale voorstelling van de dames van het LOS Muziektheater. Deze show start om 20.15 uur, tickets kosten 17,50 euro inclusief een consumptie en deze zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd en online te reserveren via de rubriek Theater op www.myllesweerd.nl

LOS
Dames en Heren, hou je VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.
De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje van Dieren, vonden elkaar op de opleiding "Muziektheater" van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.
In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF.

Nieuw seizoen
In de week van 9 mei zal Myllesweerd het nieuwe theaterseizoen 2017 – 2018 lanceren. Die week komt het programma online en is ook in de media te zien wat er komend seizoen zoal op de planken van Theater Myllesweerd zal komen. Wel wil Myllesweerd nu alvast verklappen dat er op woensdag 30 en donderdag 31 augustus 2 gratis films zullen draaien voor kinderen en jongeren, er op vrijdagmiddag 1 september een gratis Brabantse middag zal zijn met een bekende Brabantse zangeres, er op zaterdagavond 2 september een bekende Brabantse cabaretier een gratis show zal verzorgen en er op zondag 3 september een gratis ochtendfilm en aansluitend open dag zal zijn. Dat alles in het kader van 5 jaar Cultureel Centrum Myllesweerd. Hierover hoort en leest u later meer. Check regelmatig www.myllesweerd.nl, volg Myllesweerd op Twitter of like de Facebookpagina.