Deel dit artikel ‹ Terug

Wild-dineren in stijl op een geheime locatie midden in de natuur.

Geplaatst op: maandag 17 april 2017


24 mei gaan we iets spannends doen op Landgoed Tongelaar:

Chefkok Hans kookt een 5 gangen-diner op een geheime locatie ergens op het landgoed. Gasten krijgen met aanwijzingen en een coole dresscode toegang tot een sprookjesachtige setting voor een avondvullend programma met heerlijk eten, drinken en live muziek.

Wild-dineren in stijl op een geheime locatie midden in de natuur.

Woensdag 24 mei kun je ergens op het Landgoed van Tongelaar wild-dineren in stijl.
De locatie blijft tot het laatste moment onbekend, zelfs voor de keukenbrigade van Kasteel Tongelaar in Mill die het vijf gangen-diner in de natuur gaan verzorgen. Deelnemers ontvangen bij hun reservering de eerste aanwijzing en worden uitdrukkelijk gevraagd alles strikt geheim te houden. In de aanloop naar het event ontvangen ze verdere hints en tips. Eén van deze aanwijzingen is een dresscode.

"Het Geheime Diner" is een unieke en éénmalige beleving met maar een beperkt aantal plaatsen. Gastheren Hans & Emil van Kasteel Tongelaar gaan hun gasten trakteren op een avondvullend programma met lekker eten, bijpassende drankjes, live muziek in een sprookjesachtige setting. Tussen 17.30 en 18:30 uur mag iedereen zelfstandig vertrekken vanaf Kasteel Tongelaar met zijn laatste aanwijzigingen voor de locatie. Rond de klok van 23 uur gaat men weer terug. De eerste gang start om 19:00 uur.

De prijs voor deze all-inclusie avond is € 80,00 per couvert. Dat is dus inclusief drankjes en een avondvullend programma. Meld je aan (als je durft !) en ontvang je eerste bericht van 'de Geheime Tuin':

info@smaakmakersmill.nl of via het contactformulier op de website: www.kasteeltongelaar.nl


Kasteel Tongelaar is gelegen op het prachtige Landgoed Tongelaar van Brabants Landschap. www.brabantslandschap.nl Adres: Tongelaar 12 Mill. Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren. Parkeren alleen op de grote Parkeerplaats vóór de slagbomen.