Deel dit artikel ‹ Terug

Kerst & Kliekjesdag bij Hotel Restaurant De Baronie

Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016


Dit jaar geen zin om te stressen in de keuken? Maar wilt u wel graag een avondje lekker en gezellig tafelen? Dan is uit eten natuurlijk het perfecte alternatief.
 
Bij de Baronie bijvoorbeeld, daar heeft u de keuze uit een heerlijk vier of vijf gangenmenu. Daarbij heeft u keuze uit drie soepen en vier voor- tussen- hoofd en nagerechten. Echt voor ieders wat wils. Van een klassieke carpaccio met een twist tot balkenbrij met gekarameliseerde appel en portsaus en van roodbaars met zeekraal tot een lopend chocoladetaartje als dessert! Genieten van een 4-gangen menu met soep? Dat kan voor 35 euro. Liever 5-gangen lang genieten? Dat is mogelijk voor 45 euro. Reserveren kan telefonisch en via de mail.
 
Nieuw: De Kliekjesdag
Restaurant De Baronie in Boxmeer introduceert vanaf dit jaar Kliekjesdag! 
“Ja, op Derde Kerstdag, dus 27 december, maken we alles op wat er over is gebleven van Eerste en Tweede Kerstdag. Dit is inclusief de kerstwijnen, die we tegen een gereduceerd tarief schenken. Onze gezellige kliekjesavond begint om 19.00 uur en we gaan gezamenlijk van start. We serveren dan een verrassingsmenu dat bestaat uit 4-gangen. Een gezellig avondje tafelen dus voor slechts €25 per persoon. U weet nog niet wat u van tevoren krijgt, sterker nog, dat weten wij nog niet eens! Het kan dus ook zomaar zijn dat u aan tafel allemaal wat anders krijgt. Zo kunt u bij elkaar proeven of onderling ruilen. Wij hopen en verwachten dat dit extra gezelligheid creëert aan tafel! Bent u vegetarisch of heeft u andere allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Dat is natuurlijk geen probleem, geeft u dit wel even door bij het reserveren?
U kunt iedere dag telefonisch of per email reserveren. Graag tot Kerst of Kliekjesdag!”
 
U vindt Hotel Restaurant de Baronie
aan de Spoorstraat 74 in Boxmeer
Telefoon: 0485 57 13 45
E-mail: info@hoteldebaronie.nl
www.debaronieboxmeer.nl