Deel dit artikel ‹ Terug

MOMIX: Acrobatisch danstheater van hoog niveau!

Geplaatst op: maandag 17 oktober 2016


Magisch ... MOMIX: Amerikaans acrobatisch dansgezelschap!
Voor het eerst in Schouwburg Cuijk! Op 1 november.
Hoge Kunst!
Het filmpje op schouwburgcuijk.nl al gezien? Prachtig hè?

Acrobatisch danstheater van hoog niveau!

MOMIX
Alchemia

MOMIX wordt internationaal geroemd om zijn acrobatische danstheater. Dansers met een perfecte lichaamsbeheersing, theatrale illusie, magisch licht- en schaduwspel, wonderlijke geluidseffecten en hier en daar een beste knipoog: het zijn de ingrediënten van de sprookjesachtige shows waarin schoonheid, gratie en spektakel samenvloeien. Grote man achter het Amerikaanse gezelschap is choreograaf en artistiek leider Moses Pendleton, die al vijfendertig jaar de touwtjes in handen heeft.

In hun gloednieuwe voorstelling ‘Alchemia’ staan de vier elementen aarde, wind, water en vuur centraal. Alchemisten dachten ooit dat ze deze elementen naar hun hand konden zetten. De dansers verkennen op verrassende en humoristische wijze de rekbaarheid van de elementen, als alchemisten in hun laboratorium, in een spannende, grappige, opwindende, rauwe en intieme voorstelling. Een mix van dans en acrobatiek waarbij het onmogelijke mogelijk lijkt!

Alchemia is een betoverend multimedia-spektakel, een inventieve, esthetische, verrassende en humoristische voorstelling.
Iedereen die eerder onder de indruk was van voorstellingen van MOMIX mag deze nieuwe creatie van Moses Pendleton niet missen.
De dansers /acrobaten van MOMIX leveren hierin opnieuw een topprestatie.

Acrobatisch danstheater van hoog niveau!

Schouwburg Cuijk
Di 1 november, 20.15 uur
32,50 euro (incl pauzeconsumptie en garderobe)
www.bibaproducties.nl  
www.schouwburgcuijk.nl