Deel dit artikel ‹ Terug

Bijna 600 deelnemers bij eerste Dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill

Geplaatst op: woensdag 28 september 2016


Komende zaterdag 1 oktober zal de eerste grote dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill gehouden worden. Stichting Activiteiten Mill nam hiervoor een half jaar geleden het initiatief. Vervolgens is een werkgroep bestaande uit Ilse en Joost van Tienen, Leontien en William van Gemert en Cockie en Corné Kremers aan de slag gegaan om vragen en opdrachten te zoeken, te bedenken en uit te werken. Dit resulteerde in een 62 pagina’s tellende map met 100 vragen en sub-vragen plus een geheime opdracht waarbij men nog eens 81 vragen krijgt voorgeschoteld.

Quiz
Nadat een vertegenwoordiger van elk team zaterdag tussen 19.00 uur en 19.30 uur de map bij café Royal heeft opgehaald, kunnen de 50 teams met totaal bijna 600 deelnemers op een eigen gekozen locatie in Mill aan de slag. Naast het op zoeken van de antwoorden op internet, zal men ook op pad moeten en wellicht hulplijnen in moeten schakelen om achter de juiste antwoorden te komen. Er zijn vragen en opdrachten in de rubrieken Mill van toen, Politiek, Mill van nu, Ondernemend Mill, Muziek, Sport, Radio en Tv, De wereld rond, Hersenkrakers, de Straat op en de Geheime opdracht. Voor deze laatste rubriek dient een vertegenwoordiger van elk team zich uiterlijk 20.45 uur te melden bij café Royal. Uiterlijk 23.30 uur moet de map met antwoorden weer worden ingeleverd bij Royal.

Prijsuitreiking
Vrijdagavond 7 oktober is de prijsuitreiking bij Grandcafé ’t Lagerhuis. Dan start de feestavond om 20.00 uur en zal bekend worden welk team zich winnaar van Zuuk ut mar uut 2016 mag noemen. De muzikale omlijsting is die avond in handen van René Goossens. Toegang is gratis en iedereen is hier van harte welkom.

Succes en dank
De werkgroep wenst alle deelnemers veel succes met het oplossen van alle vragen en uitvoeren van de opdrachten. Zij hebben 278 jaar levenservaring in Zuuk ut mar uut 2016 gestoken en hopen dat iedereen evenveel plezier beleeft aan het oplossen, als zij bij het maken. Ook wil de werkgroep nu alvast iedereen bedanken voor de hulp bij het voorbereiden, bij de uitvoering en het nakijken straks van deze quiz.
Meer weten? Like dan de facebookpagina van Zuuk ut mar uut en bezoek voor een overzicht van activiteiten van Stichting Activiteiten Mill de site www.beleefhetinmill.nl