Deel dit artikel ‹ Terug

Sunday Soup haalt Assorted Travellers naar Roepaen

Geplaatst op: maandag 29 augustus 2016


Ontdek nieuw muzikaal talent in Ottersum

Zondag 4 september vindt een nieuwe editie van Sunday Soup plaats bij Roepaen in Ottersum. Tijdens Sunday Soup krijgen talentvolle Nederlandse acts de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek. Op 4 september is het de beurt aan Assorted Travellers. De band doet qua geluid denken aan acts als Mumford & Sons, Bob Dylan en Old Crow Medicine Show en had onlangs nog een viral video met hun laatste nieuwe single ‘This Is Your Land’.

Assorted Travellers onstond in de zomer van 2014. Diezelfde zomer vertrokken ze naar de ruige kust van west-Frankrijk waar ze hun eerste EP ‘Wild Heart’ opnamen. Na de release volgde een landelijke tour en traden ze onder andere op in de Melkweg, Hedon en waren ze te zien als voorprogramma van Henny Vrienten (Doe Maar). Tijdens tientallen shows werkten Assorted Travellers aan hun sound en vonden inspiratie in traditionele country en folk stijlen. Songs met een country-hart en invloeden van Old Crow Medicine Show, Bob Dylan en Mumford & Sons.
Kaartjes voor dit concert kosten € 5,- en zoals gebruikelijk is er voor alle bezoekers een kop soep na afloop van het concert. Reserveren kan via podium@roepaen.com.

Zondag 4 september
Sunday Soup: Assorted Travellers
Aanvang: 15.00 uur | Deuren: 14.00 uur
Dagkassa: € 5,00 inclusief soep 
www.roepaen.com