Deel dit artikel ‹ Terug

Steeds meer organisaties en bedrijven ondersteunen de toekomstige speeltuin in Boxmeer.

Geplaatst op: woensdag 29 juni 2016


Dat het initiatief om een grote groene buitenspeeltuin te realiseren in de gemeente Boxmeer leeft, werd duidelijk zichtbaar tijdens de Boxmeerse kermis. Tijdens de kinderbraderie op de zaterdag heeft Kinderopvang Spring zich met meerdere medewerkers enthousiast ingezet om geld in te zamelen voor de realisatie van de speeltuin door tasjes te verkopen. Ook manege Sprong Vooruit heeft wederom een mooie dienst bewezen. In samenwerking met de kinderraad van de speeltuin konden kinderen een ritje maken op de lieve pony’s Beauty en Sevancka, die Sanne van Kempen speciaal voor de speeltuin op kermiszondag ter beschikking stelde. Beide initiatieven hebben weer mooie bedragen opgeleverd, die hard nodig zijn om later dit jaar mooie, unieke speeltoestellen aan te schaffen om de speeltuin ook daadwerkelijk in het voorjaar van 2017 feestelijk te kunnen openen.

De in mei opgerichte “Stichting Beperking zonder Grenzen Land van Cuijk” heeft deze week de zeer belangrijke ANBI-status verkregen waardoor het voor bedrijven ook erg aantrekkelijk wordt om de speeltuin financieel te ondersteunen. De financiele middelen die via deze stichting binnen gehaald zullen worden, worden gebruikt om de speeltuin toegankelijk te maken voor minder validen, kinderen met een handicap en ouderen met een scootmobiel, rollator of rolstoel.

De belangstelling bij de ondernemers in het Land van Cuijk groeit enorm en de eerste sponsor gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden. Wilt u als ondernemer, in de toekomst, ook iets betekenen voor de speeltuin? Stuur dan een mail naar info@speeltuinboxmeer.nl. Alle hulp, in welke vorm dan ook, is zeer welkom en hard nodig!