Deel dit artikel ‹ Terug

Hans Liberg eindelijk weer terug in Cuijk!

Geplaatst op: maandag 30 november 2015


Een avond entertainment van internationale allure, vol energie en muzikaliteit.

Hans Liberg
Jazz & Comedy 
humor that swings

In zijn nieuwe show laat rasentertainer en muziekkomiek Hans Liberg zich van zijn jazzy kant zien en toont hij opnieuw aan dat humor swingt! 
Met Ralph Adriaansen op slagwerk en Remy Dielemans op bas zorgt het Hans Liberg Trio met ‘Jazz & Comedy’ voor een avond entertainment van internationale allure, vol bruisende energie en grote muzikaliteit. De voorstelling zal maar één seizoen langs de Nederlandse theaters toeren, dus grijp uw kans. 

“Liberg is een muzikale wervelwind die in muziek en taal vrijelijk associeert met alles wat hem voor de voeten komt. En dat doet hij virtuoos. Met de vleugel, gitaar, bas en slagwerk en diverse andere instrumenten, weet hij het publiek niet alleen met verrassende humor te bedienen, maar ook muzikaal aan zich te kluisteren.” (Breda Vandaag)

Schouwburg Cuijk
Vrijdag 11 december, 20.15 uur
€ 31,50
www.hansliberg.com 

‘ ….Hans Liberg is onnavolgbaar …. Zijn humoristische benadering van muziek in het algemeen en jazz in het bijzonder is aan het publiek buitengewoon goed besteed …’

Wist u overigens, dat Hans Liberg jarenlang jazzgitarist is geweest en dat hij tijdens zijn eindexamenjaar in Breda als gitarist de solistenprijs van het Jazzfestival heeft gewonnen?

www.schouwburgcuijk.nl