Deel dit artikel ‹ Terug

Pop-up shops openen deuren in Boxmeer en Cuijk

Geplaatst op: maandag 23 november 2015


BOXMEER/CUIJK – Zaterdag 28 november openen de deelnemers van het pop-up shop project van The Young Talent Group de deuren van hun winkels in Boxmeer en Cuijk. Het winkelend publiek kan tot en met 24 december deze diverse initiatieven ontdekken.

Het aanbod is divers; van kunstwerken tot woonaccessoires en cadeauartikelen. Waar de winkels precies hun deuren openen, verklapt The Young Talent Group niet. Zij nodigen het winkelend publiek uit om langs alle winkels in Boxmeer en Cuijk te struinen. “Zo ontdek je niet alleen de verrassende pop-up shops, maar ook andere nieuwkomers en de prachtige winkels die al langere tijd in onze centra gevestigd zijn”, aldus Suzan Ploegmakers.

Winnen
The Young Talent Group zorgt in samenwerking met iPhoqus voor extra beleving in het centrum. Deze start-up uit Beugen heeft een app ontwikkeld, waarbij je smartphone een seintje geeft als je langs één van de deelnemende winkels loopt. Niet alleen de pop-up shops, maar ook diverse bestaande winkels zijn voorzien van een iBeacon. Heb je de app gedownload en ben je in de buurt van zo’n zendertje, dan krijg je alle informatie over de winkel zo binnen op je smartphone.

Maar de app biedt meer dan alleen informatie; de gebruikers kunnen ook deelnemen aan een prijsvraag. Bij iedere winkel die je bezoekt, krijg je een hint. Bezoek alle shops en maak kans op prijzen, die door de deelnemende zaken beschikbaar zijn gesteld. Download ‘PopUpLvC’ in de App Store van Apple.

Bruisend
De regio aantrekkelijker maken’ is één van de doelen van The Young Talent Group. Een levendig centrum draagt daar aan bij, volgens de ambitieuze talenten uit het Land van Cuijk en de Maasduinen. Ploegmakers vertelt: “Het winkelend publiek is tegenwoordig op zoek naar beleving. Ze willen verrast worden. Dat gaat lukken deze periode, dankzij de hulp van iPhoqus, Centrum Boxmeer, Vereniging Commercieel Vastgoed Boxmeer, Centrummanagement Cuijk, Ondernemersvereniging Cuijk en beide gemeentes. Samen laten we met dit project zien dat het centrum van Cuijk en Boxmeer bruist.”