Deel dit artikel ‹ Terug

Wilbertoord Pakt Uut, leuker dan ooit !!

Geplaatst op: vrijdag 4 september 2015


Wilbertoord - De combinatie feestavond, oldtimers, motorisch geweld, camping, terrassen met live muziek, kinderattracties en handelsmarkten blijken al jarenlang de perfecte mix voor het bijzondere festival Wilbertoord Pakt Uut. Door de verrassende veelzijdigheid kom je als bezoeker op 12 en 13 september zeker weer oren, ogen en andere zintuigen tekort.
Het festijn begint op zaterdagavond 12 september, vanaf 21.00 uur met een spetterende feestavond. Zodra coverband Proost! en rock-band Emptyfield op het podium staan, mogen alle remmen los. Niet alleen de band, ook de organisatie zorgt deze avond voor een doorlopend muziek en entertainment programma.

Op zondagochtend 11.00 uur worden de poorten geopend. Als bezoeker kun je dan genieten van de allround oldtimershow, kofferbakverkoop, zwarte cross demonstraties, regiofair Land van Cuijk, bedrijven markt of kijken naar de roofvogelshows. Wilbertoord Pakt Uut is een veelzijdig uitje voor het hele gezin. Zo kun je ’s ochtends wakker worden tijdens het koffie concert van de fanfare uit Landhorst, daarna rustig kijken naar het optreden van toneelvereniging Internos, om vervolgens tijdens het OUTDOOR ROCK festival, te staan headbengen. De motorische demonstraties van zwarte cross en dakar voertuigen, trekken meestal net zoveel bekijks als de optredens van de regionale dweilorkesten en de oldtimerveiling. Een veiling waar je bijzondere oldtimers en gereedschappen op de kop kunt tikken.

Speciaal voor de kinderen heeft de organisatie dit jaar een speciale 'pop-up' buitenspeeltuin met verschillende attracties voor alle leeftijden geregeld. Hiermee wordt Wilbertoord Pakt Uut, leuker dan ooit tevoren. De jeugd die echt hoog wil klimmen kan zich vermaken in de 8 meter hoge spider toren. Verder zijn er quads, luchtkussens, zandbakken, tractorbaan, maisbak, koe-knuffelen en kermisattracties aanwezig. Vanaf 17.00 uur start het avond matinee krattenstapel festijn met de formatie Double, dit jaar aangevuld met de wedstrijd schijt je rijk en een luchtballonvaart.

Eigenlijk kom je tijdens Wilbertoord Pakt Uut oren en ogen tekort! Door de samenwerking met de vele verenigingen, vrijwilligers en bedrijven is de entree ook dit jaar slechts € 2,50 per persoon en voor de kinderen €1,-. Zin in een bijzondere ervaring? Boek dan nu alvast via de website een helikoptervlucht!

www.wilbertoordpaktuut.nl