Deel dit artikel ‹ Terug

Vrouw staat centraal tijdens de Meimaand Biebmaand

Geplaatst op: vrijdag 22 mei 2015


De laatste week van de Meimaand Biebmaand is ingegaan. BiblioPlus nodigt vrouwen van het Land van Cuijk en de Maasduinen uit om lid te worden van BiblioPlus. Wie tijdens de Meimaand Biebmaand lid wordt van de bibliotheek ontvangt een luxe ontbijtset van Kitchen Trend Products (t.w.v. 17,50). Voor nog geen 3 euro per maand ben je al lid van de bibliotheek.

De bibliotheek heeft vrouwen veel te bieden. Allerlei boeken en tijdschriften over opvoeden en reizen, kookboeken met lekkere recepten of romantische dvd's. En natuurlijk ook de nieuwste Esther Verhoef, het laatste nummer van LINDA of actuele e-books voor op vakantie. Met een bibliotheekabonnement kunt u boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd's lenen in alle vestigingen van BiblioPlus.

Tijdens de Meimaand is in de bibliotheek elke week een andere themapresentatie gericht op vrouwen. Komende week is dit het thema: Spanning.

Bent u al lid van de bibliotheek?
Maak dan uw zus, vriendin, buurvrouw of collega lid en ontvang beiden een ontbijtset cadeau. Natuurlijk is de actie niet alleen voor vrouwen. Ook mannen ontvangen in de meimaand het cadeau bij een nieuw lidmaatschap van de bibliotheek.

www.biblioplus.nl