Deel dit artikel ‹ Terug

Medewerkers techniek gezocht

Geplaatst op: maandag 4 mei 2015


Belangstelling in techniek of presentatie bij L.O.M. Radio?

De Lokale Omroep Mill is op zoek naar extra medewerkers voor de afdeling radio. Zo zoekt bijvoorbeeld het radioprogramma Jukeboxbeheerder dringend een medewerker die de techniek wil verzorgen. Dit programma is elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur te beluisteren en wordt gepresenteerd door Henk Ermers. In het programma is elke keer een andere studiogast aanwezig die er zijn eigen favoriete muziek mag draaien. Tussen alle muziek door praat Henk met de studiogast.

Maar ook is er ruimte voor nieuwe presentatoren en Dj’s voor nieuwe radioprogramma’s. De Lokale Omroep Mill mag namelijk zoveel radioprogramma’s maken als men wil en er is nog voldoende ruimte in de programmering voor nieuwe radioshows. Dus heb je een leuk idee voor een radioprogramma en lijkt het je leuk dit te doen bij de Lokale Omroep Mill? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak en rondleiding in de L.O.M. studio in Cultureel Centrum Myllesweerd.

Natuurlijk is er ook altijd behoefte aan extra medewerkers bij de andere afdelingen van de Lokale Omroep Mill zoals TV, TV krant, technische dienst, de reclameafdeling en meer.

Meer weten?
Bel dan de L.O.M. studio via tel. 0485 – 455 091 of stuur een mailtje naar info@lokaleomroepmill.nl. www.lokaleomroepmill.nl