Deel dit artikel ‹ Terug

Tribute to Black Sabbath en Ozzy Osbourne in café Royal in Mill

Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015


Op vrijdagavond 10 april staat het eerste openbare optreden van Black Wizard op het programma. Dit vanaf 22.00 uur in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Black Wizard is een tribute band met op het repertoire de nummers van Black Sabbath en Ozzy Osbourne. De toegang deze avond is zoals gebruikelijk bij café Royal helemaal gratis.

Cold Turkey zanger Wilbert van Perlo en gitarist Stefan van Dijk hakten afgelopen zomer de knoop door. Hun muzikale droom moest toch maar eens verwezenlijkt worden. Niet alleen luisteren naar de vette zang en gitaar-riffs van o.a. War pigs, Iron man en Paranoid van Black Sabbath maar ook zelf maar eens gaan spelen. Rondzoekend in de muzikale kennissenkring werden bassist Iwan vd Bungelaar en drummer Dennis Schaap gevonden die vrijwel onmiddellijk JA zeiden, omdat ook zij hun ei kwijt kunnen in deze heftige, afwisselende en energieke muziek. Black Wizard was compleet, repeteren dus!
Naast Black Sabbath moesten natuurlijk ook de krakers van Ozzy Osbourne gespeeld worden zoals; No more tears, Crazy train, Miracle man, etc. Dat belooft vrijdagavond 10 april bij café Royal in Mill dan ook een spetterende avond te worden voor de Black Sabbath / Ozzy fans tijdens het eerste optreden van deze nieuwe tribute band.

Meer weten over de vele activiteiten in en rond café Royal? Zie www.caferoyalmill.nl