Deel dit artikel ‹ Terug

Gooise Ladies Night vrijdag 17 april in Mill

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015


Op vrijdagavond 17 april organiseert het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) een Gooise Ladies Night. Deze start die avond om 19.30 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Naast diverse standjes van de meest uiteenlopende ondernemers is er ook een Gooise bingo en een loterij. De toegang is gratis en de opbrengst van de bingo en loterij gaat naar de Stichting Baarmoederhalskanker. Reserveer deze Ladies Night alvast in de agenda!

De Gooise Ladies Night start vrijdagavond 17 april om 19.30 uur met gratis toegang en een gratis welkomstdrankje. Vervolgens kan men lekker shoppen bij de diverse ondernemers die hun standje in ’t Lagerhuis hebben ingericht. Om 21.00 uur start de gezellige Gooise bingo waarvan 8 rondes gespeeld worden. Een bingokaart met daarop 6 kaarten kost 12,50 euro en per ronde zijn er prijzen voor het eerste volle rijtje en een volle kaart. Uiteraard zijn er extra bingokaarten bij te kopen, het is immers voor het goede doel, de Stichting Baarmoederhalskanker. Ook de opbrengst van de loterij, 1 euro per lot, gaat naar deze stichting.

Tot op dit moment zijn er stands van: Marian Body Decoration, True Beauty salon, Vitaalcoaching met Honing, Gymert sports en lifestyle, LeerJeWijzer, Buitengewoon Kado, Vitalinn Massage en Therapie, Tupperware Noortje Aben, Beautifull Smile Tandenbleekpraktijk, Lief zijn voor jezelf, Sanavisie body clinic, Mooi4me, Sher nailz & hair en VisueelCV. Wilt u ook nog ruimte reserveren? Mail naar info@ocmill.nl

Tijdens de bingo en de loterij zijn er van deze standhouders cadeaubonnen te winnen. Maar ook zijn er nog bonnen van: de Wellnessboot in Mill, schoonheid- en pedicuresalon Anke vd Heuvel, kledingherstel en opleiding MarWie, Jan Linders supermarkt, Berends Bloemsierkunst, Optiek Paul vd Dries, de Nieuwenhof, Plaza de Frietkraam en Bakkerij Maarten Manders. De hoofdprijs van de loterij is een ring twv 155,00 euro van Juwelier Verlinden in Sint Hubert.

Wilt u meer weten, ruimte reserveren of ook nog een prijs beschikbaar stellen voor de bingo of de loterij? Neem dan contact op met tel. 0485-325634 of mail naar info@ocmill.nl.

Zie ook www.ocmill.nl, volg het Ondernemers Collectief op Twitter en like de Facebookpagina.