Deel dit artikel ‹ Terug

Tribute to The Clash op 3 april 2015

Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015


De Multimate Undercoversessie staat 3 april in het teken van The Clash

Het concept: bekende muzikanten kruipen in de huid van hun idolen en vaak met verbluffend resultaat! Op 3 april is de The Clash-sessie o.l.v. Joost van Haaren (Krezip). De gelegenheidsformatie bestaat daarnaast uit Gert-Jan Zegel (The Sheer), Martijn van den Berg en Erik van Haaren.

The Clash is één van de meest belangrijke punkgroepen uit de geschiedenis, het eerste concert dat de band gaf was in ’76 als voorprogramma van de Sex Pistols. Het album London Calling betekende voor de band een wereldwijde doorbraak. De titelsong van dat album behoort nu zelfs tot een van de rockklassiekers. 

De tribute to The Clash is op vrijdag 3 april om 21.00 uur. Een ticket kost € 9 in de voorverkoop via roepaen.com


Bluesgitarist Matt Schofield naar Roepaen
Eerste paasdag afsluiten met één van ’s werelds beste bluesgitaristen

Britse bluesgitarist/zanger Matt Schofield wordt beschouwd als één van de meest getalenteerde en sensationele bluesgitaristen die de UK in de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Hij werd reeds opgenomen in de Top-10 van Beste Britse Blues Gitaristen Allertijden, samen met iconen als Eric Clapton en Peter Green.

In 2010 werd hij bekroond met de British Blues Award als ‘Blues Guitarist and Album of the year’. In 2011 kwam zijn nieuwste studioplaat "Anything But Time" uit, welke wereldwijd lovende recensies ontving. Matt speelde in Nederland onder meer op het hoofdpodium van North Sea Jazz 2011, trad op in de TV show "Vrije Geluiden" en komt op jaarlijkse basis naar ons land voor een clubtour waarbij na iedere terugkeer het publiek fors in aantallen toeneemt.

Matt Schofield speelt op zondag 5 april om 20.00 uur in de Night Club van Roepaen. Een kaartje kost in de voorverkoop € 17,50. Tickets: www.roepaen.com