Deel dit artikel ‹ Terug

E-Bike-toer georganiseerd voor E-bikers en gewone fietsen.

Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015


Zondag 19 april 2015 wordt weer de E-Bike-toer Boxmeer georganiseerd voor E-bikers en gewone fietsers Deze toertocht voor elektrische fietsen met trapondersteuning is volgens het landelijke fietsknooppunten-netwerk uitgezet in het Land van Cuijk in Noord-Oost Brabant en de Maasduinen in de kop van Limburg. Met name voor recreatieve tochten bieden deze fietsen talloze mogelijkheden. Je komt verder, ziet meer en dat alles met zondagse inspanning. Fietsen met de elektrische trapondersteuning werkt bijzonder verslavend, want als je er eenmaal aan begint, wil je nooit meer anders. Deze toer bestaat uit een lange (65km.) en korte (40km.)route, waarbij het start- en eindpunt gelegen is bij de Weijer, de Raetsingel 1 te Boxmeer(zie www.deweijer.nl)

Start vanaf 11.00 uur en terug uiterlijk 16.00 uur. Zij die met de auto komen, parkeren op het Weijerplein t.o. de Weijer. Bij terugkomst inleveren van het inschrijfbewijs in de Weijer geeft recht op gratis deelname aan de tombola en een gratis gift namens de organisatie.

Deelnemen kost € 1,= per persoon en geschied door inschrijving bij het startburo in de Weijer. Hier ontvangt U ook de routebeschrijving. In de route zijn voldoende pauze-plaatsen opgenomen en ook zijn er oplaadpunten, die op de routekaart aangegeven zijn.

Op het grasveld voor de Weijer zullen een zestal E-Bike fabrikanten en leveranciers met stands aanwezig zijn, waar voor geinteresseerden en belangstellenden allerhande informatie te verkrijgen is en men ook de e-bike’s kan testen.

De organisatie is in handen van Stichting Toerisme en Recreatie Boxmeer met medewerking van Gerard KockenTweewielers, de Weijer, Gemeente Boxmeer en de ANWB. www.stichtingtoerismerecreatieboxmeer.nl en email: info@toerismerecreatieboxmeer.nl

19/04/2015
Van 11 uur tot 16.00 uur
Start en eindpunt bij De Weijer De Raetsingel 1 Boxmeer