Deel dit artikel ‹ Terug

Kampeer Totaal Beurs in Venray!

Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2015


Kamperen blijft geweldig! Bezoek komend weekend een groter dan ooit opgezette Kampeer Totaal in Venray!

De echte kampeerliefhebber kan z’n hart komend weekend ophalen tijdens Kampeer Totaal Venray! Van vrijdag 6 t/m 8 maart 2015 kunnen ondernemers en kampeerliefhebbers elkaar ontmoeten.

De Limburgse gezelligheid wordt gecombineerd met onder andere diverse soorten campers, caravans, tenten en natuurlijk volop kampeerinformatie! Ook presenteren verschillende kampeerbedrijven de mooiste kampeermiddelen en accessoires. Daarnaast is er op de beurs een campingstraat met campings uit binnen- en buitenland.

De beurs is dit jaar groter opgezet en er wordt volop op de beleving ingespeeld. Zo is er een presentatieprogramma met elke dag interessante onderwerpen voor diegene die zich nog aan het oriënteren is, maar ook voor de ervaren kampeerder!

Tevens is het mogelijk om op de beurs fietsen direct uit te proberen op het proeffietsterrein en is het zelfs mogelijk om een proefrit te maken met de Adria camper!

Kortom: Kampeer Totaal Venray biedt een complete dag uit volop informatie, beleving en gezelligheid! Ontdek zelf de veelzijdigheid van deze inspirerende beurs!

Openingstijden
Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Entreeprijzen
Volwassenen € 6,-
65+ € 3,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 3,-
Gratis parkeren!

Contactgegevens
Evenementenhal
T: +31 (0)523-289814
E: marloeskemink@evenementenhal.nl
I: www.evenementenhal.nl